0477 872882

magnolia.massagebeauty@gmail.com

op afspraak

Hallo, ik ben Maggie,

De naam magnolia komt van mags en olia.

Mags de naam die de beste vrienden mij geven en olia van de natuurlijke biologische oliën die ik gebruik tijdens mijn behandeling waar ik tevens ook mijn passie gevonden heb “het masseren”.

Beauty Massage Care

Beauty

zowel vanbinnen als vanbuiten, ik welk vanuit een holistiche visie, lichaam geest en zien, het principe dat alles verbonden is met elkaar. deze wordt dan ook doorgetrokken zowel in de gelaatsverzorging als in de massage.

na een 5tal jaar ben ik tot het besluit gekomen dat ik vooral voor de ontspanning van de klanten ga. masseren is voor mij een passie en dit trek ik bijna in alle behandelingen door. 

werken met natuurlijk producten is voor mij een must, daarom heb ik ook gekozen om met JoJobaCare te werken in de gelaatsverzorgingen. een gelaatslijn met natuurlijke ingrediënten zonder bewaarmiddelen, geen klassieke parfums of geen parabenen.

de beauty: besloten om niet meer huidverbeterend te gaan werken en mijn verzorgingslijn dan ook basic te houden bij voeden en hydrateren, met als uitzondering dan toch de anti aging omdat daar de bindweefselmassage inzit 

massage

ik kom uit de zorgsector (visum zorgkundige) en door eigen zware rugproblemen en lange revalidatie/ kinesitherapie zag ik dat er na deze behandelingen nood was aan meer.

een verzachtende massage, een massage die de pijn verzacht maar ook die even de stress wegneemt of vermindert.

massages voor mensen die nood hebben aan even me-time, spierpijn, last hebben van artrose, fibromyalgie, burn-out, vermoeidheid,  …

Care

ik heb een opleiding gevolgd aan het Institute For Professional Care samen met ziekenhuis AZ Alma Eeklo en stage oncologie az st lucas ,en dit om mensen met kanker zichzelf terug een Boost te geven. gelaatsverzorgingen, Herbalanceringsmassages, manicure, ook geef ik make-up en andere tips bij eventuele nevenwerkingen op de huid.

Afgestudeerd als gediplomeerd schoonheidsspecialiste – syntra west

Beauty Professional oncologie – Institute for professional care / AZ Alma Eeklo/ st lucas assebroek

Herboriste – wellness academie

ademhaling en stress coach  – relaxatietherapeut Tielt

orthomoleculaire voeding en therapie / pijnklachten/ overgewicht/ fibromyalgie/metabool syndroom/ mentale gezondheid –ortho health foundation

Groetjes en tot binnenkort,

Maggie