0477 872882

magnolia.massagebeauty@gmail.com

op afspraak

Hallo, ik ben Maggie,

De naam magnolia komt van mags en olia.

Mags de naam die de beste vrienden mij geven en olia van de natuurlijke biologische oliën die ik gebruik tijdens mijn behandeling waar ik tevens ook mijn passie gevonden heb “het masseren”.

Beauty Massage Care

Beauty

zowel vanbinnen als vanbuiten, ik welk vanuit een holistiche visie, lichaam geest en zien, het principe dat alles verbonden is met elkaar. deze wordt dan ook doorgetrokken zowel in de gelaatsverzorging als in de massage.

werken met natuurlijk producten is voor mij een must, daarom heb ik ook gekozen om met JoJobaCare te werken in de gelaatsverzorgingen. een gelaatslijn met natuurlijke ingrediënten zonder bewaarmiddelen, geen klassieke parfums of geen parabenen.

de beauty van gelaatsverzorgingen, van basisbehandeling tot anti-aging, manicures, epilaties en wimper-wenbrauw kleur +shapen/henna

massage

ik kom uit de zorgsector (visum zorgkundige) en door eigen zware rugproblemen en lange revalidatie/ kinesitherapie zag ik dat er na deze behandelingen nood was aan meer.

een verzachtende massage, een massage die de pijn verzacht maar ook die even de stress wegneemt of vermindert.

massages voor mensen die nood hebben aan even me-time, spierpijn, last hebben van artrose, fibromyalgie, burn-out, vermoeidheid,  …

ook nu in tijden van Covid 19 zijn er jammer genoeg veel  problemen met stress, angst….

Care

ik heb een opleiding gevolgd aan het Institute For Professional Care samen met ziekenhuis AZ Alma  Eeklo om mensen met kanker zichzelf terug een Boost te geven. gelaatsverzorgingen, Herbalanceringsmassages, manicure, ook geef ik make-up en andere tips bij eventuele nevenwerkingen op de huid.

Afgestudeerd als gediplomeerd schoonheidsspecialiste – syntra west

Beauty Professional oncologie – Institute for professional care / AZ Alma Eeklo

Herboriste – wellness academie

ademhaling en stress coach  – relaxatietherapeut Tielt

Groetjes en tot binnenkort,

Maggie