0477 872882

magnolia.massagebeauty@gmail.com

op afspraak

magnolia massage&beauty&care

Molenstraat 73

8310 Assebroek

Tel: 0477 87 28 82

BTWnr  BE 0677 890 339

magnolia.massagebeauty@gmail.com

https://www.facebook.com/magnoliamassagebeauty/

afspraken kunnen telefonisch en via email gemaakt worden mits bevestiging

betaling: cash – geen bancontact of kredietkaarten

Privacybeleid

magnolia hecht belang aan uw privacy. Hoewel de meeste informatie op deze site beschikbaar is zonder dat er persoonlijke gegevens moeten worden verstrekt, is het mogelijk dat de gebruiker om persoonlijke informatie gevraagd wordt. Deze informatie zal enkel gebruikt worden in het kader van (bv ons klantenbeheer, om u op de hoogte te houden van onze activiteiten, …). De gebruiker kan zich, kosteloos en op verzoek, steeds verzetten tegen het gebruik van zijn gegevens voor direct marketing. Daartoe zal hij zich richten tot magnolia, Molenstraat 73, 8310 Assebroek of via magnolia.massagebeauty@gmail.com. Uw persoonsgegevens worden nooit doorgegeven aan derden.

Conform de wet verwerking persoonsgegevens van 08/12/1992 beschikt de gebruiker over een wettelijk recht op inzage en eventuele correctie van zijn persoonsgegevens. Mits bewijs van identiteit (kopie identiteitskaart) kunt u via een schriftelijke, gedateerde en ondertekende aanvraag aan magnolia, molenstraat 73, 8310 Assebroek  of via magnolia.massagebeauty@gmail.com, gratis de schriftelijke mededeling bekomen van uw persoonsgegevens. Indien nodig kunt u ook vragen de gegevens te corrigeren die onjuist, niet volledig zouden zijn.

magnolia kan anonieme gegevens verzamelen van niet-persoonlijke aard, zoals browser type of IP-adres, het besturingsprogramma dat u gebruikt of de domeinnaam van de website langs waar u naar onze-website gekomen bent, of waarlangs u die verlaat. Dit maakt het ons mogelijk om onze website permanent te optimaliseren voor de gebruikers.